Campagne 9 en 10 juni op Veerpont Schoonhoven

Op 9 en 10 juni hebben we tussen 11.30 en 14.00 met een tiental personen aandacht gevraagd voor de geluidsoverlast. Samen met politie, gemeenteambtenaren en MAG-medewerkers mochten we meevaren met de veerpont, zodat we tientallen motorrijders konden aanspreken. Opvallend is dat bijna alle motorrijders ons vriendelijk te woord stonden en begrip toonden voor ons verzoek (lage toerentallen, niet in groepen rijden en mijden van stiltegebieden). Prima actie, de moeite waard om te herhalen

Een gedachte over “Campagne 9 en 10 juni op Veerpont Schoonhoven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s