Overlast in beeld

In de afgelopen dagen hebben bewoners van de Krimpenerwaard een filmpje gemaakt van de overlast, vanuit hun eigen tuin. Dit soort beelden kunnen wij elk weekend tussen 11.00 en 17.00 maken. Klik HIER om het filmpje te bekijken. Wij verzoeken ook u om een filmpje te maken van uw overlast, zodat we een compleet beeld hebben. Maak een filmpje vanuit uw huis, tuin, balkon of terras en stuur die naar ons. Op die manier kunnen we nog beter duidelijk maken wat er echt speelt. U kunt uw filmpjes zenden aan geluidoverlast.krimpenerwaard@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s