Geen hekel aan motorrijders

Voer voor mensen die toch al een hekel hebben aan motorrijders 😕. Lang thuis zitten vanwege de corona, prachtige dag en dan wel de motorrijders die van het RIVM de vrijheid hebben gekregen om recreatief te mogen blijven rijden (tot nu toe) , tja dat zorgt voor irritaties! Begrijp me niet verkeerd, ook zij moeten zich houden aan de regels en zich netjes gedragen. Maar de tolerantie van mensen raakt ook oververhit in deze tijden 😥. Ik heb het geluk met veel ruimte om me heen op mijn eigen terrein maar verbaas me zeer over de vele mensen (motorrijders, wielrenners, wandelaars, skeelers, etc.) die voorbij komen. Dat is ieders eigen verantwoordelijkheid. Maar mensen, laat elkaar nou gewoon eens in hun eigen waarden en laat anderen hun eigen ding doen die zij leuk vinden, dat maakt het zoveel leuker dan altijd maar op elkaar te mopperen. Je zou het eens moeten proberen…… Alles met de gedachte van de huidige regels en fatsoensnorm… Succes en blijf gezond. Marion.

Hoi Marion,
Ik denk dat de meeste mensen helemaal geen probleem hebben met motorrijders of wielrenners. De irritatie wordt opgewekt door het flinke aantal asocialen onder deze groepen. Zelf rij ik graag (alleen) op de racefiets, maar erger me ook aan de groepen schreeuwende medefietsers die zich sowieso niet altijd houden aan de geldende verkeersregels. Zo zijn er ook motorrijders die met een enorme pestherrie de dijken onveilig maken en het genieten van een mooie dag in de tuin bijna onmogelijk maken. Het zijn niet alleen de mensen die zich ergeren aan motorrijders en wielrenners die zich aan moeten passen, ook de groepen zelf moeten beseffen dat ze een hoop plezier voor anderen verpesten. Het moet van beide kanten komen.

Ik heb niets tegen motorrijders, begrijp heel goed dat je tijdens het mooie weer wil toeren, heerlijk!
Maar ook in Ouderkerk(Lageweg) was het dit weekend te erg! een dutje voor mijn avonddienst was er helaas niet bij.
Beste motorrijders, als jullie gewoon rustig toeren hoor je mij niet klagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s