Melden helpt

Melden Helpt!
Melden van overlast kan gewoon bij de gemeente Krimpenerwaard. Voor de gemeente is een melding van geluidsoverlast een Melding woon- en leefomgeving. De Gemeente is verplicht om deze melding te behandelen en doet dit over het algemeen zorgvuldig. Als u op de rode knop klikt, kunt u direct een melding doen (als dat niet werkt, ga dan naar https://www.mijn-melding.nl/krimpenerwaard/melding.php).

Maak een filmpje van de overlast

Zoals bekend, zijn we in overleg met de lokale fractievoorzitters om van de overlast verlost te worden. Er wordt serieus naar ons geluisterd, máár men is ook beducht om maatregelen te treffen. We hopen dat de motorrijders geschrokken zijn van de commotie, en het komend weekend de motorfietsen thuis laten. Maar mocht dat niet het geval zijn, maak dan een filmpje vanuit uw huis, tuin, balkon of terras en stuur die aan ons. Op die manier kunnen we nog beter duidelijk maken wat er echt speelt. U kunt uw filmpjes zenden aan geluidoverlast.krimpenerwaard@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s