Afsluiting van de wegen langs rivier de Vlist voor motorfietsen op zaterdag en zondag

Wij zijn uitgenodigd om ons verzoek toe te lichten in een oordeelsvormende commissie van de Gemeente Krimpenerwaard op 18 februari  j.l. en hebben daar tekst en uitleg gegeven. Wij hebben daar primair gepleit voor: “Afsluiting van de wegen langs rivier de Vlist voor motorfietsen op zaterdag en zondag van 1 mrt t/m 30 september; indirect zal dit ook effect hebben voor de dorpskernen Schoonhoven, Stolwijk en Haastrecht.”

De fractievoorzitters gaan nu in overleg met hun achterban en op basis daarvan wordt er verder gehandeld.

Hieronder kunt u onze presentatie inzien:

Geluidoverlast presentatie Fractievoorzitters 18 feb 2020 TH

2 gedachten over “Afsluiting van de wegen langs rivier de Vlist voor motorfietsen op zaterdag en zondag

  1. Dit eerste mooie weekend was het weer feest.. Wij zijn bewoners van de Hoogstraat in Haastrecht en hebben werkelijk honderden motoren ronkend langs gehad. Het was zelfs zo erg dat ik met oordopjes in de tuin heb gezeten. Nu de Corona crisis vraagt om thuis te blijven, zou het fijn zijn om van onze tuin te genieten. Helaas denkt de asociaal op motoren rijdende medemens daar anders over. Lekker toeren, door kleine pittoreske dorpjes, en vooral flink gassend als er een druk stukje is, want dan vallen we op, zo triest! Als dit weer de voorbode is voor onze hele zomer, dan worden we echt verdrietig. Dit kan en mag toch niet de bedoeling zijn. Om nog een ander stukje erbij te halen, ook geweldig voor alle Co2 uitstoot in de mooie natuur hier. Ik hoop zo erg dat hier snel een verbod op komt en dat alle motorrijders geweerd worden. Ga maar toeren over de snelweg ofzo, maar laat bewoners die bewust kiezen in een rustig dorp te gaan wonen ook van hun rust genieten. Monique & Richard

    Like

  2. Het is weer zover ..weekend …. mooi weer en het meest luidrustigste stilte gebied van Nederland langs de Vlist doet zijn naam eer aan. Waarom kan het in de Meie wél en hier niet….GEEN MOTOREN

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s